Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Sophie Corrigan: Nem rossz állatok

2021. április 20. - fabikat
Vannak állatok amelyek láttán elönti szívünket egyfajta melegség. Ugyanakkor más állatok hatására megborzongunk, félünk vagy egyenesen undorodunk. A Scolar Kiadó  Nem rossz állatok című ismeretterjesztő könyve arra vállalkozik, hogy ez utóbbi táborból 39 állatot közelebb hozzon hozzánk. Olyan tulajdonságaikat mutatja be ezeknek az élőlényeknek, amelyekről eddig nem is tudtunk vagy nem figyeltünk igazán.
A könyv koncepciója, először szembesít az adott lény minden olyan jellemvonásával, amely miatt negatívan van megítélve a köznyelvben. Majd csupa szerethető vonásokkal, hasznos tulajdonsággal kedvelteti meg őket. A sok-sok hasznos információ, tudásanyag mellett humoros megjegyzéseket is találunk. Ezek főként az állatok elképzelt gondolatai. A könyv rajzos illusztrációt kapott, amely néhol vicces, néhol direkt ijesztő vagy nagyon is bájos.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr7916507412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása