Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Piret Raud: Segítség anyu összement

2021. április 20. - fabikat
Lehet, hogy egy kép erről: gyermek és könyvSander egy kisfiú, aki egy napon észreveszi, hogy édesanyja megváltozott. Egyre kisebb lett, míg végül legófigura méretűvé zsugorodott. A méretváltozása folyamatos kudarcok és ( csak műtéttel orvosolható) betegsége kialakulása után állt elő. Sander felnőtteket megszégyenítő módon gondoskodott édesanyjáról, óvta, nehogy olyan kicsire zsugorodjon, hogy végül eltűnjön. Még az iskolába is magával vitte, hogy az anya ne érezze magányosnak magát. Ám az az osztályteremből rejtélyes módon elveszett. A fiú és az utcáról mellészegődő kutyája Muri lélekszakadva keresték az elveszett anyukát. A szálak egy kisfiúhoz vezettek, aki mindenki számára láthatatlan volt. Láthatatlan mert még a saját anyja sem törődött vele. A két gyermeket más – más kapcsolat kötötte anyukájukhoz, ám mindketten csak arra vágytak, hogy legyen kit szeretniük. Sander megakarta találni mamáját, míg a láthatatlan gyermek azt akarta, őt találja meg az édesanyja.
Mély érzéseket indít el bennünk mindkét kapcsolat, de igazából arra világít rá, hogy törődnünk kell gyermekeink érzéséivel. A gyerekeknek pedig azt az üzenetet hordozza, hogy a bajbajutottakra oda kell figyelnünk. A szeretet mindent legyőző ereje és gyógyító hatalma az, amely nagyszerűvé teszi a Cser Kiadó gyerekregényét.
Ajánlott kor :10-

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr5416507434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása