Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Bartos Erika Brúnó a Balatonon

2022. szeptember 16. - fabikat
b.jpgAz idei évben sajnos elmaradt a családi nyaralás, de Bartos Erika könyve némiképp kárpótolt minket. A már jól ismert Brúnó karakter ezúttal otthonát a Balaton környékét mutatja be nekünk. A három éves kisfiú Tihanyban él családjával, amelynek nevezetességeit rögtön az első mesében számba vesszük. A Paprikaház, a Bencés Apátság, a királyi szobor csak néhány részlet azokból a szépségekből, amelyeket Brúnó megmutat nekünk. Ezután bebarangolhatjuk Balatonfűzfőt Lackóval és anyukájával, Balatonfüredet, Csopakot és Veszprém városát Gézapapával és Gerdamamával, Brúnó apukájával és Lackó apukájával Zánkát, vendégeskedhetünk Dörgicsén Elekbácsinál, az óvodás csoporttal Salföldre látogatunk, Ágiékkal a Kőtengerhez  biciklizhetünk és korcsolyázhatunk a Balaton jegén is.
b2.jpgA mesékből a  Balaton-felvidék összes híres látnivalóját megismerhetjük. Nem csak a környék szépségeiről olvashatunk, de a kis Brúnó családját és barátait is megismerhetjük. Részt vehetünk családlátogatásokon, és ünnepeken egyaránt. Bőven találunk érzékenyítést is a könyvben, gondoljunk csak a magányosan élő Gerzson bácsira. A könyv nagyon részletes leírást ad hazánk egyik legszínesebb vidékéről. A leírásokat hihetetlen részletes illusztráció teszi teljessé. Teljesen biztos vagyok benne, hogy jövőre helyet kap az utazótáskánkban.
Ajánlott kor :3+
305158197_480336137432618_1500940650710346822_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr4017932965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása