Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

James Doyle & Jason Ford: Szuperhőskézikönyv

2021. április 21. - fabikat
Superman, Pókember, Vasember csak néhány szuperhős, akikhez a legtöbb gyermek hasonlítani szeretne. Ám a
Geopen Könyvkiadó Szuperhőskézikönyve elolvasása után már nem kell példaképet keresni, hiszen kiscsemeténk maga is hőssé válik. Valójában ez a könyv egy sokoldalú foglalkoztató kiadvány, melyben a gyerekek használhatják kreativitásukat, fantáziájukat és még tudományos ismeretekre is szert tehetnek.
Kézügyességükre is szükség lesz, ugyanis maguk tervezhetik meg ruházatukat, pajzsukat és szerszámövüket. Megtanulhatják a titkosírás különböző formáit. A megadott receptek alapján elvégezhetnek érdekes fizikai és kémiai kísérleteket. A könyv összesen 20 fantasztikus tevékenységgel járul hozzá, hogy kialakuljon a gyerekek szuperképessége. A feladatok végére érve megérdemelten tölthetik ki maguknak a szuperhős bizonyítványt, amelyben elismerik azokat a szupererényeket, amelyek nélkülözhetetlenek egy hősnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr7316507428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása