Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

ANDREAS H. SCHMACHTL Alma Magdi 3.

A Vadrózsa utcában mindig történik valami

2021. október 30. - fabikat
Alma Magdi egy elképesztően kedves és szerethető egérlány, aki a Vadrózsa utcában lakik. Ő maga a templom egere és a környék lakóinak barátja. Békésen éli nyugodt kisegér életét míg egy nap egy betolakodó el nem akarja bitorolni tőle. A kis közösség élete felborul, minden barát azon töri fejét, hogyan tarthatná meg Magdi otthonát. A barátok támogatásával, persze az egérkénk maradhat házában. Ám ezután sem tétlenkedik, beleveti magát egy nagy terv megvalósításába, panziót szeretne nyitni. De ez csak egy kisebb kalamajka kezdete, melyet főhősünk magára vállalt. A történet többi részében ugyanis még szembe kell néznie egy barlangtúrával, amire az óriás felkutatása miatt kerül sor és magával a viharos tengerrel is.
Magdi történetei kalandosak, viccesek, szórakoztatóak. A helyszínek, az illusztrációk egyfajta romantikus hangulatot kölcsönöznek a Vadrózsa utcában történő eseményeknek. A közösség melyben az állatok léteznek, írigylésre méltó. Legfőbb összetartó kapocs közöttük a tiszteletét a szeretet. Alma Magdi 24 estimeséjével igazán kedves, nyugodt hangulatot teremthetünk gyermekünknek az alváshoz.
Ajánlott kor :4+

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr1816740004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása