Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Ezt nem hiszem el!-Állatok

2021. március 05. - fabikat
Hihetetlen érdekes információkat tartalmaz a HVG Könyvek gondozásában megjelenő Ezt nem hiszem el sorozat. Már eddig is nagyon sok mindent olvastunk az élőlényekről, de igazán különleges érdekességeket nem minden természettudományos könyv tartalmaz. Sőt általában az általános ismertetők mellett csak egy-egy mondatban kapnak helyet. Nem úgy mint ebben a könyvben, amelyben csak úgy hemzseg az érdekesebbnél érdekesebb infó. A fent említett sorozat Állatok című kötetében olvashatunk különleges képességekről, hihetetlen testekről, erőről és gyorsaságról, otthonról, növekedésről és szaporodásról.
Olyan kérdésekre kapunk választ, mint : Miért bűzlik a bűzös borz? Melyik hal tud járni? Melyik állat képes kifordítani a gyomrát? Melyik állat élő kövület?
Az érdekes leírásokat közösen legjobb olvasgatni, hiszen a gyerekeket örömmel tölti el az együtt töltött idő, no meg annak felismerése, hogy a szülők sem tudnak mindent. Amikor aztán elfáradtunk a sok különlegességtől csak hagytuk, hogy magukkal ragadjanak a képek, amelyek bámulatosan szépek. Gyakran oldalakat vagy oldalpárokat borítanak be az éles és színes természetfotók. Kiemelném a többszörösére nagyított állatok képét, mert annyira látványosak, hogy az egész családot sikerült lenyűgözniük.
+3

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr5016443466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása