Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Illatos böngészők

2021. március 30. - fabikat
Babilon Kiadó  kínálatában rendkívül különleges könyveket találunk már egészen 0 hónapos kortól. A legkisebbeknek szóló kiadványokban a figyelem megragadása és annak fejlesztése fontos szerepet játszik. Idáig az Okosbaba című könyvecskék voltak a kedvenceim (korábbi posztban megtaláljátok) különleges képiviláguk és az applikált oldalai miatt. Ezek a képek hozzájárulnak a gyermek érzékszerveinek fejlődéséhez. Azt gondoltam, hogy egy könyvnek nem lehet más fizikálisan felfogható tulajdonsága a különböző látványelemeken és textúrákon kívül. Tévedtem! Lehet! Rendelkezhetnek illatanyaggal is.
Az illatos böngésző sorozat egyik különlegessége az elrejtett illatokban rejlik. A gyermek feladata, hogy a papírt a képen látható helyen megdörzsölje, majd kitalálja, minek az aromáját érezte. Az önellenőrzést is azonnal el tudja végezni, hiszen a könyv oldalában egy kihúzható fülecskén megtalálható a megoldás. Két könyv közül van lehetőségünk választani. Az egyikben gyümölcsök , a másikban különböző helyekhez kapcsolódó (pl. erdő, piac stb.) illatokat találunk. A böngészők biztosan a család kedvencei lesznek, hiszen jó móka együtt találgatni. A szórakozás mellett pedig a gyermek koncentrációja, figyelme és az észlelése is fejlődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr7116485800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása