Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Mi Micsoda Olvasó-A Föld

2021. április 15. - fabikat
A
Babilon Kiadónak van egy tudományos könyvsorozata, amely elsősorban a kezdő olvasókat célozza. A Mi micsoda Olvasó minden darabja a gyermeki érdeklődésének megfelelő, az élővilágról szóló témakört dolgoz fel. Legfőképpen olyan területeket tárgyal, amelynek ismeretét az iskolában is tudják hasznosítani a tanulók. Ilyen például az Erdő, az Időjárás, a Rovarok vagy Az emberi test, de a képen látható A Föld című darab is. A sorozat célja, hogy a gyerekek érdekfeszítő szövegekkel gyakorolják az olvasást és szövegértést. Ezt a folyamatot segítik elő a nagy méretű betűk, a rövid bekezdések és a szöveg megértését ellenőrző teszt kérdések.
A kis olvasókat Maxim a mosómedve kalauzolja végig a fejezetekben, melyek végén még egy tudáspróbára is invitál. Ebből a könyvből a lelkes könyvmolyok megtudhatják, hogy jött létre bolygónk, miből épül fel és milyen az élet rajta. A sok-sok érdekes információ mellett számtalan színes kép szolgálja a szórakozásukat. Az általános ismeretek mellett igazán különleges tényekkel is megismerkedhetnek a Földről csemetéiknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr8016500454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása