Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Ricardo Adolfo:Minimini

2021. július 19. - fabikat
Van egy egészen különleges mese, amelynek főszereplője egy apró mese, a neve Minimini. Minimini nagyon boldog a saját történetében mindaddig, amíg nem találkozik más mesékkel. Azok el akarják hitetni vele, hogy csak az az igazán jó mese, amelyik nagy vagy szomorú vagy félelmetes esetleg sejtelmes. Minimini először elbizonytalanodik, de hamar rájön, hogy ő úgy jó, ahogy van, főként vidáman. Jó kedvével még a többieket is rá tudja döbbenteni, hogy eddig rosszul tekintettek a világra. Ez a gyerekkönyv egy kicsit más, mint a megszokott, egy kicsit rejtelmes és sejtelmes, gyerekes és felnőttes
Nagyon frappáns történet önmagunk és mások elfogadásáról. Egyedi, stílusos illusztrációja nekem különösen tetszett. A könyvet a Csimota Könyvkiadó jóvoltából olvashattuk. (#recenzió)
+2
Elemzési adatok megtekintése
Bejegyzés kiemelése
6

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr9616633030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása