Egy könyvimádó anya!

Üveghegyen túl

Üveghegyen túl

Lorna Scobie: A macskagyűjtő

2021. július 09. - fabikat
Az Alexandra Kiadó különleges macskás könyvében A macskagyűjtőben  mindenféle cicust találunk, vöröset, feketét, tarkát, kövéret, girhest, bundást, sőt még rengeteg egeret és sajtot is. Az alaptörténet szerint a mesélő macskagyűjteményt szeretne, ezért sajttal először egereket csábít magához, hogy az egerekre vadászó macskák, majd mind nála maradjanak. Kezdetben csak tizenkét cirmi kerül a birtokába, majd oldalról oldalra egyre több, végül igazi nagymacskák is bővítik a gyűjteményét. Erre azonban nem volt felkészülve, macskát tartani nem is olyan egyszerű. A macska gyűjtőnek be kell látnia hogy mégsem volt jó ötlet felhalmozni ennyi cicust, ezért valami más gyűjtésébe kezd.
A könyv igazi cica barátoknak szól, akik a vicces rajzokban hosszú percekre elmerülhetnek. A könyvben a szórakoztatás ukrán rengeteg macskát találunk, de belőlük sosem elég.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekazuveghegyentul.blog.hu/api/trackback/id/tr9616614760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása